Menu Close

Valgiaraštis

PATVIRTINTA

Mažeikių darželio-mokyklos „Kregždutė“

direktoriaus įsakymu 2023 m. rugpjūčio 23 d. Nr. V1-64

 

Valgiaraštis mokiniams gegužės 19-23 d.

 

Pirmadienis

Pietūs Duona su saulėgrąžomis

Špinatų sriuba

Ryžių troškinys su kiauliena

Konservuotas agurkas

Pomidoras

Antradienis

Pietūs Duona su saulėgrąžomis

Barščių sriuba su pupelėmis ir bulvėmis

Koldūnai su kiauliena

Grietinė

Trečiadienis

Pietūs Duona su saulėgrąžomis

Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis

Kepta lašišos filė

Ryžiai

Burokėlių salotos su citrina, konservuoti žirneliai

Pomidorai

Ketvirtadienis

Pietūs Duona su saulėgrąžomis

Pupelių sriuba su morkomis ir cukinijomis

Kalakutienos kepsniukai

Grikiai

Sviesto ir grietinės padažas

Vasariškos salotos

Penktadienis

Pietūs Duona su saulėgrąžomis

Kruopų sriuba su bulvėmis

Vištienos kukulis su sezamo sėklom

Kietųjų kviečių makaronai

Paprika, agurkai, pomidorai

Pastaba: Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.

Valgiaraštis darželio vaikams gegužės 19-23 d.

 

    Pirmadienis     Antradienis   Trečiadienis   Ketvirtadienis   Penktadienis
Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai     8.20 val.
Viso grūdo avižinių dribsnių košė su obuoliais ir cinamonu.1,7

Sūrio lazdelė.7

Grikių košė su pienu. 7  Sumuštinių duona su sviestu, fermentiniu sūriu ir šviežiu agurku. 1,7 Manų košė su sėlenėlėm, sviestu ir cinamonu. 1,7 Trintos uogos. Ekologiški traškučiai. Avižinių kruopų košė su sviestu. 7 Varškė su kefyru ir trintomis uogomis.7

Ryžių traputis.

5-jų grūdų dribsnių košė su trintomis uogomis. 1,7

Šilauogės.

Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.
Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val.
Vaisiai. Pieno kokteilis su uogomis.   Vaisiai. Sūrio lazdelė. Vaisiai.
Pietūs  11.30 val. Pietūs    11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs   11.30 val.
Duona su saulėgrąžomis. 1 Duona su saulėgrąžomis. 1 Duona su saulėgrąžomis. 1 Duona su saulėgrąžomis. 1 Duona su saulėgrąžomis. 1
Špinatų sriuba. 1, 7 Barščių sriuba su pupelėmis ir bulvėmis. 7,9 Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis. 1  Kepta lašišos filė. 4 Pupelių sriuba su morkomis ir cukinijomis.   Kruopų sriuba su bulvėmis. 1,7
Ryžių troškinys su kiauliena. 7   Koldūnai su kiauliena. 1,3 Ryžiai. Kalakutienos kepsniukai. 1 Grikiai. Sviesto ir grietinės padažas. 7 Vištienos kukulis su sezamo sėklom. 1,2,3,7. Kietųjų kviečių makaronai. 1,3
Konservuotas agurkas, pomidoras. Grietinė. 7 Burokėlių salotos su citrina, konservuoti žirneliai, pomidorai. Vasariškos salotos. Paprika, agurkai, pomidorai.
Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
  Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Jogurtukas.7
Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val.
Virti varškėčiai.1,3,7

Nesaldintas jogurtas.7

Kietųjų kviečių makaronai su vištienos filė. 1,7  Marinuoti agurkai, pomidorai. Pieniška leistinukų sriuba. 1,3,7  Sumuštinis fermentiniu sūriu. 1,7 Varškės apkepas su sorų kruopomis. 1,3,7 Trintos uogos. Omletas su sūriu. 1,3,7

Duona su sviestu. 1,7

Agurkas.

Nesaldinta arbata. Kefyras. 7   Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-sezamo sėklos ir jų produktai,;3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-žuvys ir jų produktai; 7-pienas ir jo produktai; 9-salierai ir jų produktai.

   Pastaba: Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.

 

 

Valgiaraštis mokiniams gegužės 12-16 d.

 

Pirmadienis

Pietūs Pupelių sriuba su morkom ir cukinija

Duona su saulėgrąžomis

Kepti lydekos kotletai

Grikiai

Sviesto ir grietinės padažas

Morkos su česnaku

Šviežias agurkas, paprika

Antradienis

Pietūs Šaltibarščiai

Netikri balandėliai su padažu

Virtos bulvės

Konservuoti agurkai

Pomidorai

Trečiadienis

Pietūs Baltos duonos skrebutis

Trinta moliūgų sriuba

Kepti varškėčiai

Nesaldinto jogurto-uogų padažas

Ketvirtadienis

Pietūs Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis

Duona su saulėgrąžomis

Kalakutienos maltinis

Kietųjų kviečių makaronai, padažas

Šviežių kopūstų, obuolių, morkų salotos

Agurkai, pomidorai

Penktadienis

Pietūs Šviežių kopūstų sriuba

Duona su saulėgrąžomis

Bulvių plokštainis su vištiena

Grietinė

Kefyras

   Pastaba: Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.

 

 

Valgiaraštis darželio vaikams gegužės 12-16 d.

  Pirmadienis Antradienis      Trečiadienis       Ketvirtadienis    Penktadienis 
Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai     8.20 val.
Avižinių kruopų košė su sviestu 1,7.

Citrininiai keksiukai. 1,3,7

3-jų grūdų košė su alyvuogių aliejumi. 1 Trintos uogos. Virti putpelių kiaušiniai. 3 Duona su sviestu ir pomidoru. 1,7 5 grūdų dribsnių košė. 1,7

Trintos uogos

Riestainiai. 1,3

Miežinių kruopų košė su sviestu. 1,7

Jogurtukas. 7

Perlinių kruopų  košė su sviestu. 1,7

Bananai.

Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.
Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val.
Vaisiai. Vaisiai. Vaisių glotnutis. Vaisiai. Vaisiai.
Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs     11.30 val. Pietūs    11.30 val. Pietūs   11.30 val.
Duona su saulėgrąžomis. 1 Šaltibarščiai. 3,7 Baltos duonos skrebučiai. 1 Duona su saulėgrąžomis. 1 Duona su saulėgrąžomis. 1
Pupelių sriuba su morkom ir cukinija. Netikri balandėliai su padažu. 3,7 Trinta moliūgų sriuba. 7 Žirnių sriuba su perlinėms kruopomis.1

Kalakutienos maltinis.  Kietųjų kviečių makaronai. 1,3,7

Sviesto ir grietinės padažas. 7

Šviežių kopūstų sriuba. 7

Bulvių plokštainis su vištiena.3,7

Kepti lydekos kotletai. 3,4

Grikiai.

Sviesto ir grietinės padažas. 7

Virtos bulvės. Orkaitėje kepti varškėčiai. 1,3,7 Šviežių kopūstų, obuolių ir morkų salotos Grietinė. 7
Morkos su česnaku

Agurkai. Paprika.

Konservuotas agurkas.

Pomidorai.

Nesaldinto jogurto-uogų padažas. 7 Agurkas. Pomidoras. Kefyras. 7
Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai.
Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val.
Virti viso grūdo makaronai su kiauliena. 1

Pomidorai. Konservuoti agurkai.

Varškės – ryžių apkepas. 1,7

Nesaldintas jogurtas. 7

Vištienos kukulis su sezamo sėklomis. 1,3,11. Ryžiai.

Pomidoras. Agurkas. Paprika.

Lietiniai blynai su dešrele ir sūriu. 1,3,7

Nesaldintas jogurtas. 7

Pieniška makaronų sriuba. 1,7 Bandelė su spelta miltais ir cinamonu. 1,3,7
Nesaldinta arbata. Kakava su pienu. 7 Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-žuvys ir jų produktai; 7-pienas ir jo produktai; 9-salierai ir jų produktai; 11-sezamo sėklos ir jų produktai

Pastaba – Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar  patiekalus, nesumažinant  energetinės vertės.

 

Skip to content