Valgiaraštis darželio vaikams nuo birželio 20 d.
Pirmadienis | Antradienis | Trečiadienis | Ketvirtadienis |
Pusryčiai 8.20 val. | Pusryčiai 8.20 val. | Pusryčiai 8.20 val. | Pusryčiai 8.20 val. |
Grikių košė. Viso grūdo duona su sviestu ir pomidoru. 1,7 | Omletas su sūriu. 1,3,7 Viso grūdo duona. 1 Pomidoras. | 3-jų grūdų košė su alyvuogių aliejumi. 1 Trintos uogos. Putpelių kiaušiniai. Viso grūdo duona. 1 | Ryžių kruopų košė su sviestu. 7 Trintos uogos. Kepti orkaitėje sumuštiniai su varške ir obuoliais. 1,7 |
Arbata nesaldinta. | Arbata nesaldinta | Arbata nesaldinta. | Arbata nesaldinta. |
Priešpiečiai 10 val. | Priešpiečiai 10 val. | Priešpiečiai 10 val. | Priešpiečiai 10 val. |
Vaisiai. | Pieno kokteilis su uogomis. 7 | Vaisiai. | Vaisiai. |
Pietūs 11.30 val. | Pietūs 11.30 val. | Pietūs 11.30 val. | Pietūs 11.30 val. |
Viso grūdo duona. 1 | Viso grūdo duona. 1 | Viso grūdo duona. 1 | |
Barščių sriuba su pupelėmis ir bulvėmis. 7,9 | Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis. 1 | Šaltibarščiai. 3,7 | Pupelių sriuba su morkomis ir cukinijomis. |
Koldūnai su kiauliena ir jautiena. 1,3 | Kepti šamo kotletai. 1,3,4 Grikiai. Sviesto ir grietinės padažas. 7 | Netikri balandėliai su padažu. 3,7 Virtos bulvės. | Kalakutienos kepsniukai. 1 Kietųjų kviečių makaronai. 1 Sviesto ir grietinės padažas. 7 |
Sviesto ir grietinės padažas. 7 | Raudonųjų kopūstų salotos su žirneliais. Šviežias agurkas. | Konservuotas agurkas. Morkos su česnaku. | Baltagūžių kopūstų salotos. Pomidoras. |
Pavakariai 15 val. | Pavakariai 15 val. | Pavakariai 15 val. | Pavakariai 15 val. |
Vaisiai. | Ryžių trapučiai. | Vaisiai. | Vaisiai. |
Vakarienė 15.50 val. | Vakarienė 15.50 val. | Vakarienė 15.50 val. | Vakarienė 15.50 val. |
Vištienos kumpeliai. Žiedinių kopūstų ir ryžių troškinys. 7 | Spelta miltų blynai su obuoliais. 1,3,7 Trintos uogos. | Skryliai iš spelta miltų. 1,3 Sviesto ir grietinės padažas. 7 | Varškės apkepas su sorų kruopomis. 3,7 Trintos uogos. |
Arbata nesaldinta. | Pienas 2,5%. 7 | Arbata nesaldinta. | Arbata nesaldinta. |
Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:
1-gliutenas; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-žuvys ir jų produktai; 7-pienas ir jo produktai; 9-salierai ir jų produktai; 11-sezamo sėklos ir jų produktai
Pastaba – Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.