Menu Close

Valgiaraštis

Valgiaraštis mokiniams nuo sausio 17 d.

                                                                  Pirmadienis 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Barščių sriuba su pupelėmis 2,4 6 150 2,89 4,72 14,14 102,97
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Vištienos kepsnelis užkeptas su sūriu  1,2 1VK/1S 115 29,6 8,99 7,77 233,54
Plikyti ryžiai 3-3/34T 100 4,23 2,8 21,79 129,74
Paprika PPR1 40 0,4 0,12 2,4 12,4
Brokolis su sviestu 2 BR-1/S 40 2 2,73 3,78 39,42
Iš viso: 42,72 23,56 60,98 619,17

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

                                                                       Antradienis

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis 35/2007 150 6,48 4,5 20,81 145,69
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kepta lašiša 5 421 50 9,67 14,88 0,006 172,29
Sviesto ir grietinės padažas 2 1SV/GR 20 0,24 11,2 0,39 103,9
Virtos bulvės VTB 100 2,06 0,1 18,84 84,56
Burokėlių salotos su žirneliais 4-3/69T 80 3,61 3,09 10,65 88,38
Iš viso: 25,66 37,97 61,79 695,59

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

                                                                       Trečiadienis

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Trinta moliūgų sriuba 2 N6 150 2,11 3,74 4,7 104,88
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Bulvių plokštainis su kiauliena 2,3 16 156/44 11,77 17,09 30,44 323,28
Sviesto ir grietinės padažas 2 1SV/GR 20 0,24 11,2 0,39 103,9
Iš viso: 17,72 36,23 46,63 633,16

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai   

                                                                  Ketvirtadienis

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Lęšių sriuba 2 LS-1 150 4,95 7,38 17,08 97,25
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kalakutienos kukulis su morkomis 3 10-3/62 75 17,44 5,65 0,72 124,16
Virtos bulvės VTB 100 2,06 0,1 18,84 84,56
Sviesto ir grietinės padažas 2 1SV/GR 20 0,24 11,2 0,39 103,9
Pekino kopūstų salotos su krapais PKSK 40 0,61 3,12 1,89 35,71
Konservuoti žirneliai 1K/Z 30 2,56 0,2 4,4 33,2
Iš viso: 31,46 31,85 54,42 579,88

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

                                                               Penktadienis

 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Kruopų sriuba su bulvėmis 1,2 5 150 2,57 4,68 21,79 136,66
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kiaulienos maltinis 1 10-3/161 80 13,89 3,76 1,84 126,82
Sviesto ir grietinės padažas 2 1SV/GR 20 0,24 11,2 0,39 103,9
Kietųjų kviečių makaronai 1 KV-M 100 6,2 1,23 33,58 170,17
Morkos su česnaku MRK-12 50 0,66 3,12 5,5 46,88
Agurkas ŠV-A 40 0,32 0,08 0,92 4,4
Iš viso: 27,48 28,27 75,12 689,93

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

 

Valgiaraštis darželio vaikams nuo sausio 17 d.

    Pirmadienis   Antradienis   Trečiadienis   Ketvirtadienis      Penktadienis
Pusryčiai   8.20 Pusryčiai     8.20 Pusryčiai   8.20 Pusryčiai    8.20 Pusryčiai     8.20
Grikių košė. 2 Viso grūdo duona su sviestu ir pomidoru. 1,2 Omletas. 1,2,3 Viso grūdo duona. 1 Pomidoras. Makaronų košė. 1,2  Kepti orkaitėje obuoliai su varškės kremu ir sezamo plutele. 2,3,6 Avižinių kruopų košė su sviestu. 2

Varškė su kefyru ir trintomis uogomis. 2 Ryžių traputis.

5-ių grūdų košė su alyvuogių aliejumi. 1 Viso grūdo duona su sviestu ir pomidoru. 1,2

Virtas kiaušinis. 3

Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.
Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val.
Ryžių trapučiai. Vaisiai. Raugintų pasukų kokteilis su uogomis. 2 Vaisiai. Vaisiai.
Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs   11.30 val. Pietūs   11.30 val.
Viso grūdo duona.  1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1
Barščių sriuba su pupelėmis.  2,4 Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis. 1 Trinta moliūgų sriuba. 2 Lęšių sriuba. 2 Kruopų sriuba su bulvėmis. 1,2
Vištienos kepsnelis užkeptas su sūriu. 1,2 Plikyti ryžiai. Kepta lašiša. 5 Virtos bulvės. Sviesto ir grietinės padažas. 2 Bulvių plokštainis su kiauliena. 2,3 Kalakutienos kukulis su morkomis. 3 Virtos bulvės. Sviesto ir grietinės padažas. 2 Kiaulienos maltinis. 1 Sviesto ir grietinės padažas. 2 Kietųjų kviečių makaronai. 1
Brokolis su sviestu. 2 Paprika. Burokėlių salotos su žirneliais. Sviesto ir grietinės padažas. 2 Pekino kopūstų salotos su krapais.  Konservuoti žirneliai. Morkos su česnaku. Agurkai.
Pavakariai  15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Jogurtukas. 2 Vaisiai.
Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val.
Bulvių košė su spelta miltais. 1,2 Sviesto ir grietinės padažas. 2

Šviežias agurkas.

Spelta ir kukurūzų miltų blynai su obuoliais. 1,2,3 Trintos uogos. Vištienos troškinys su daržovėmis.   Virti plikyti ryžiai. Jogurtukas. 2 Omletas su sūriu. 1,2,3 Viso grūdo duona. 1 Agurkas. Pieniška perlinė sriuba. 1,2 Bandelė su dešrele. 1,2,3
Kefyras 2,5%. 2 Pienas 2,5%. 2 Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

Pastaba – Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės    vertės.

 

 

Valgiaraštis mokiniams nuo sausio 10 d.

                                                                       Pirmadienis

 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Bulvienė su makaronais 1,2 B1M2 150 2,18 4,22 17,8 116,69
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Ryžių troškinys su jautiena 2 642/1981 180 21,05 16,82 34,97 376,75
Raugintas agurkas RG-A 50 1,4 0,65 9,5
Pomidoras P-1 40 0,4 0,08 1,64 6,8
Iš viso: 28,63 25,32 66,16 610,84

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

 

                                                                    Antradienis

 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Žiedinių kopūstų sriuba 2 19 150 1,46 4,26 8,2 72,13
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kepti žuvies kotletai 1,3,5 84 70 17,62 4,67 4,75 133,53
Bulvių košė 2 78/2007 120 2,77 0,49 21,41 99,93
Sviesto ir grietinės padažas 2 1SV/GR 20 0,24 11,2 0,39 103,9
Agurkas ŠV-A 40 0,32 0,08 0,92 4,4
Virtų burokėlių salotos 4-3/69AT4 65 1,04 4,27 6,25 67,59
Iš viso: 27,05 29,17 53,02 582,58

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

                                                                  Trečiadienis

 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Kiaulienos mėsos kukulių sriuba 1,3,4 1KSR 150 6,98 4,37 21,29 134,05
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kepti varškėčiai 1,2,3 26 150 25,09 20,83 30,14 408,55
Nesaldinto jogurto-uogų padažas 2 1JOG/U 40 0,96 0,87 4,74 29,78
Iš viso: 36,63 30,27 67,27 673,48

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

 

                                                                  Ketvirtadienis

 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Burokėlių sriuba 2,4 61 150 1,52 4,1 11,44 84,45
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kepta vištienos šlaunelių mėsa VS1 65 19,6 3,92 0 116,6
Troškintos daržovės su padažu 2 10-5 172 3,15 8,03 22,98 175,01
Iš viso: 27,87 20,25 45,52 477,16

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

 

                                                                    Penktadienis

 

Patiekalo pavadinimas Rp. Nr. Išeiga Patiekalo maistinė vertė, g* Energinė* vertė, kcal
baltymai, g riebalai, g angliavandeniai, g
Žirnių sriuba su perlinėms kruopomis 1 35/2007 150 6,48 4,5 20,81 145,69
Viso grūdo duona 1 VGRD 30 3,6 4,2 11,1 101,1
Kepta lašiša 3 421 50 9,67 14,88 0,006 172,29
Sviesto ir grietinės padažas 2 1SV/GR 20 0,24 11,2 0,39 103,9
Grikiai   GRK   100 4,2 1,03 23,1 118,5
Gūžinių kopūstų salotos su porais,  obuoliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi   2-1/2A   100 1,18 3,26 7,62 64,49
Paprika   PPR1   40 0,4 0,12 2,4 12,4
Iš viso: 25,77 39,19 65,42 718,37

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

 

Valgiaraštis darželio vaikams nuo sausio 10 d.

 

    Pirmadienis   Antradienis   Trečiadienis   Ketvirtadienis      Penktadienis
Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai  8.20 val.
Makaronai su ypač tyru alyvuogių aliejumi. 1 Sūris. 2 Duoniukai. 1 Perlinių kruopų košė su sviestu. 1,2 Jogurtukas. 2 Viso grūdo avižinių dribsnių košė. Trintos uogos. Virti putpelių kiaušiniai. Viso grūdo duona. 1 Miežinių kruopų košė su sviestu ir bananu. 1,2 Viso grūdo duona su sviestu ir sūriu. 1,2 Manų košė su sviestu ir cinamonu. 1,2 Trintos uogos. Melionas.
Nesaldinta arbata. Kefyras. 2 Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.
Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val.
Sūrio lazdelė. 2 Raugintų pasukų kokteilis su uogomis. 2      Vaisiai. Pieno kokteilis su uogomis. 2 Vaisiai.
Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val.
Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1
Bulvienė su makaronais. 1,2 Žiedinių kopūstų sriuba. 2 Kepti žuvies kotletai. 1,3,5 Bulvių košė. 2 Sviesto ir grietinės padažas. 2 Kiaulienos kukulių sriuba. 1,3,4 Burokėlių sriuba. 2,4 Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis. 1 Kepta lašiša. 3 Sviesto ir grietinės padažas. 2
Ryžių troškinys su jautiena. 2 Agurkas. Kepti varškėčiai. 1,2,3 Kepta vištienos šlaunelių mėsa. Grikiai.
Raugintas agurkas, pomidoras. Virtų burokėlių salotos. Nesaldinto jogurto-uogų padažas. 2 Troškintos daržovės su padažu. 2 Gūžinių kopūstų salotos su porais, obuoliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi. Paprika.
Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai. Jogurtukas. 2 Vaisiai. Vaisiai.
Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val.
Spelta miltų sklindžiai su obuoliais. 1,2,3 Trintos uogos. Virti viso grūdo makaronai su kiauliena. 1 Viso grūdo duona su sviestu ir fermentiniu sūriu. 1,2 Pomidoras. Troškintos bulvės. Agurkas. Varškės apkepas. 1,2,3 Nesaldinto jogurto ir uogų padažas. 2 Pieniška leistinukų sriuba. 1,2,3  Karštas sumuštinis su pomidoru ir fermentiniu sūriu. 1,2
Pienas 2,5%. 2 Nesaldinta arbata. Kefyras 2,5 %. 2 Kakava su pienu. 2

 

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-pieno produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-salierai; 5-žuvys ir jų produktai; 6-sezamo sėklos ir jų produktai

Pastaba: Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.

Skip to content