Menu Close

Valgiaraštis

PATVIRTINTA

Mažeikių darželio-mokyklos „Kregždutė“

direktoriaus įsakymu 2023 m. rugpjūčio 23 d. Nr. V1-64

 

Valgiaraštis mokiniams  spalio 14 -18 d.

 

Pirmadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis

Kepti lydekos kotletai

Grikiai

Sviesto ir grietinės padažas

Gūžinių kopūstų salotos su porais, obuoliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi

Šviežias agurkas

Antradienis

Pietūs Viso grūdo duona

Žiedinių kopūstų sriuba

Keptas vištienos maltinis

Plikyti ryžiai

Sviesto ir grietinės padažas

Pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi

Morkos su česnaku

Trečiadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Trinta daržovių sriuba

Kepti varškėčiai

Nesaldinto jogurto-uogų padažas

Ketvirtadienis

Pietūs Šaltibarščiai

Netikri balandėliai su padažu

Virtos bulvės

Konservuotas agurkas

Penktadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Šviežių kopūstų sriuba

Bulvių plokštainis su vištiena

Sviesto ir grietinės padažas

Kefyras

 

Valgiaraštis darželio vaikams  spalio 14 -18 d.

   Pirmadienis    Antradienis     Trečiadienis       Ketvirtadienis    Penktadienis 
Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai     8.20 val.
Omletas su sūriu. 1,3,7 Viso grūdo duona. 1 Pomidoras. Perlinių kruopų košė su sviestu. 1,7 Kukurūzų traputis Makaronai su ypač tyru alyvuogių aliejumi. 1 Sūris. 7 Duoniukai. 1 3-jų grūdų košė su alyvuogių aliejumi. 1 Trintos uogos. Virtas kiaušinis. 3 Viso grūdo duona su sviestu ir pomidoru. 1,7 Manų košė su sviestu ir cinamonu. 1,7 Trintos uogos. Viso grūdo duona su sviestu, fermentiniu sūriu ir šviežiu agurku. 1,7
Nesaldinta arbata. Kefyras 2,5 %. 7 Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.
Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val.
Pieno kokteilis su uogomis. 7 Raugintų pasukų kokteilis su uogomis. 7 Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai.
Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs     11.30 val. Pietūs    11.30 val. Pietūs   11.30 val.
Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Šaltibarščiai. 3,7 Viso grūdo duona. 1
Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis. 1 Žiedinių kopūstų sriuba. 7 Keptas vištienos maltinis. 1,3,7 Plikyti ryžiai. Sviesto ir grietinės padažas. 7 Trinta daržovių sriuba. Netikri balandėliai su padažu. 3,7 Šviežių kopūstų sriuba. 7
Kepti lydekos kotletai. 3,4 Grikiai. Sviesto ir grietinės padažas. 7 Pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotos su ypač tyru alyvuogių aliejumi. Kepti varškėčiai. 1,3,7 Virtos bulvės. Bulvių plokštainis su vištiena. 3,7
Gūžinių kopūstų salotos su porais, obuoliais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi. Šviežias agurkas. Morkos su česnaku. Nesaldinto jogurto-uogų padažas. 7 Konservuotas agurkas. Sviesto ir grietinės padažas. 7

Kefyras. 7

Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
Ryžių trapučiai. Vaisiai. Vaisiai, jogurtukas Sūrio lazdelės. Vaisiai.
Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val.
Lietiniai blynai su padažu. 1,3,7 Bananai. Virti viso grūdo makaronai su kiauliena. 1 Viso grūdo duona su sviestu ir fermentiniu sūriu. 1,7 Pomidoras. Troškintos bulvės. Agurkas. Skryliai iš spelta miltų. 1 Sviesto ir grietinės padažas. 7 Pieniška makaronų sriuba. 1,7 Bandelė su spelta miltais ir cinamonu. 1,3,7
Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Kefyras. 7 Nesaldinta arbata.

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-žuvys ir jų produktai; 7-pienas ir jo produktai; 9-salierai ir jų produktai; 11-sezamo sėklos ir jų produktai

 

Pastaba – Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar  patiekalus, nesumažinant  energetinės vertės.

 

 

Skip to content