Menu Close

Valgiaraštis

Valgiaraštis darželio vaikams nuo birželio 20 d.

    Pirmadienis  Antradienis      Trečiadienis       Ketvirtadienis 
Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai   8.20 val. Pusryčiai    8.20 val.
Grikių košė. Viso grūdo duona su sviestu ir pomidoru. 1,7 Omletas su sūriu. 1,3,7 Viso grūdo duona. 1 Pomidoras. 3-jų grūdų košė su alyvuogių aliejumi. 1 Trintos uogos. Putpelių kiaušiniai. Viso grūdo duona. 1 Ryžių kruopų košė su sviestu. 7 Trintos uogos. Kepti orkaitėje sumuštiniai su varške ir obuoliais. 1,7
Arbata nesaldinta. Arbata nesaldinta Arbata nesaldinta. Arbata nesaldinta.
Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val.
Vaisiai. Pieno kokteilis su uogomis. 7 Vaisiai. Vaisiai.
Pietūs    11.30 val. Pietūs     11.30 val. Pietūs     11.30 val. Pietūs    11.30 val.
Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1
Barščių sriuba su pupelėmis ir bulvėmis. 7,9 Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis. 1 Šaltibarščiai. 3,7 Pupelių sriuba su morkomis ir cukinijomis.
Koldūnai su kiauliena ir jautiena. 1,3 Kepti šamo kotletai. 1,3,4 Grikiai. Sviesto ir grietinės padažas. 7 Netikri balandėliai su padažu. 3,7 Virtos bulvės. Kalakutienos kepsniukai. 1 Kietųjų kviečių makaronai. 1 Sviesto ir grietinės padažas. 7
Sviesto ir grietinės padažas. 7 Raudonųjų kopūstų salotos su žirneliais. Šviežias agurkas. Konservuotas agurkas. Morkos su česnaku. Baltagūžių kopūstų salotos. Pomidoras.
Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
Vaisiai. Ryžių trapučiai. Vaisiai. Vaisiai.
Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė   15.50 val.
Vištienos kumpeliai.  Žiedinių kopūstų ir ryžių troškinys. 7 Spelta miltų blynai su obuoliais. 1,3,7 Trintos uogos. Skryliai iš spelta miltų. 1,3 Sviesto ir grietinės padažas. 7 Varškės apkepas su sorų kruopomis. 3,7 Trintos uogos.
Arbata nesaldinta. Pienas 2,5%. 7 Arbata nesaldinta. Arbata nesaldinta.

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-žuvys ir jų produktai; 7-pienas ir jo produktai; 9-salierai ir jų produktai; 11-sezamo sėklos ir jų produktai

Pastaba – Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar  patiekalus, nesumažinant  energetinės vertės.

 

Skip to content