Menu Close

Valgiaraštis

PATVIRTINTA

Mažeikių darželio-mokyklos „Kregždutė“

direktoriaus įsakymu 2023 m. rugpjūčio 23 d. Nr. V1-64

 

Valgiaraštis mokiniams nuo sausio 20 d.

Pirmadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Šviežių kopūstų sriuba

Kiaulienos maltinis

Kietųjų kviečių makaronai

Sviesto-grietinės padažas

Morkos su česnaku

Paprika, konservuoti žirneliai

Antradienis

Pietūs Viso grūdo duona

Ryžių sriuba su brokoliu

Vištienos kepsnelis užkeptas sūriu

Virtos bulvės

Šviežių kopūstų, obuolių ir morkų salotos

Agurkai, pomidorai

Trečiadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Lęšių sriuba su pomidorais

Kepta lašišos filė

Ryžiai

Burokėlių salotos su citrina

Konservuoti žirneliai

Ketvirtadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Žiedinių kopūstų ir cukinijų sriuba

Kalakutienos maltinis

Grikiai

Sviesto ir grietinės padažas

Morkų salotos su sezamo sėklom

Pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotos

Penktadienis

Pietūs Viso grūdo duona

Burokėlių sriuba

Žemaičių blynai su kiauliena

Grietinė

Kefyras

Pastaba: Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.

Valgiaraštis darželio vaikams nuo sausio 20 d.

    Pirmadienis     Antradienis   Trečiadienis   Ketvirtadienis   Penktadienis
Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai    8.20 val. Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai  8.20 val. Pusryčiai     8.20 val.
Omletas. 1,3,7

Viso grūdo duona. 1

Agurkai. Pomidorai.

Miežinių kruopų košė.1,7  Jogurtukas. Perlinių kruopų košė. 1,7 3-jų grūdų dribsnių košė.

Trintos uogos.

Sausainiai.

Grikių košė su sviestu. 7

Sūrio lazdelė. 7

Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata. Nesaldinta arbata.
Priešpiečiai  10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val. Priešpiečiai 10 val.
Raugintų pasukų kokteilis.7 Vaisiai.   Vaisiai. Vaisiai. Vaisiai.
Pietūs  11.30 val. Pietūs    11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs  11.30 val. Pietūs   11.30 val.
Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1 Viso grūdo duona. 1
Šviežių kopūstų sriuba. 7

Kiaulienos maltinis. 1,3,7

Sviesto-grietinės padažas. 7

Ryžių sriuba su brokoliu.

Vištienos kepsnelis užkeptas sūriu.    1,3,7

Virtos bulvės.

Lęšių su pomidorais sriuba.

Kepta lašišos filė.

Žiedinių kopūstų ir cukinijų sriuba.

Kalakutienos maltinis. 1,3,7

Grikiai.

Sviesto-grietinės padažas. 7

  Burokėlių sriuba. 7

Žemaičių blynai su kiauliena.   1,3,7

Kietųjų kviečių makaronai. 1 Šviežių kopūstų, obuolių ir morkų   salotos. Virti ryžiai. Morkų salotos su sezamo sėklom. 2   Grietinė. 7
Morkos su česnaku.

Konservuoti žirneliai.

Paprika

Agurkai. Pomidorai. Burokėlių salotos su citrina.

Konservuoti žirneliai.

Pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotos. Kefyras. 7
Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val. Pavakariai 15 val.
  Vaisiai. Vaisiai. Sūrio lazdelės. Vaisiai. Vaisiai.
Vakarienė  15.50 val. Vakarienė   15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val. Vakarienė  15.50 val.
Orkaitėje kepti varškėčiai. 1,3,7

Jogurto-uogų padažas. 7

Pieniška perlinė sriuba. 1,7

Bandelė su dešrele. 1,3,7

Lietiniai blynai. 1,3,7

Jogurto-uogų padažas. 7

Varškės apkepas. 1,3,7

Nesaldintas jogurtas. 7

Skryliai iš spelta miltų. 1,3,7

Sviesto-grietinės padažas. 7

Nesaldinta arbata. Pienas 2,5%. 7 Kakava su pienu 2,5%. 7 Nesaldinta arbata.

Informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas:

1-gliutenas; 2-sezamo sėklos ir jų produktai; 3-kiaušiniai ir jų produktai; 4-žuvys ir jų produktai; 7-pienas ir jo produktai; 9-salierai ir jų produktai.

   Pastaba: Įstaiga pasilieka teisę, esant būtinybei, keisti maisto produktus ar patiekalus, nesumažinant energetinės vertės.

 

 

Skip to content